Üdvözlöm a NetQuality Kft. weblapján

A NetQuality Kft. több mint 10 éve az informatikai piacon nyújt minőségi szolgáltatást ügyfelei részére!


  

    A NetQuality Kft. megalkulásakor szolgáltatásainak magas minõségen való nyújtását, és ügyfelei bizalmának megtartását tûzte ki célul.

Ezek eléréséhez szakembereink állandó képzése, és magas szinten tartása a garancia. Ezen szakembergárda a biztosíték arra, hogy partnereink üzleti tevékenységeikre koncentrálhassanak és ne kelljen túl sok energiát, és költséget vesztegetni informatikai rendszereikre.

Üzleti tevékenységünk alapja teljeskörû informatikai megoldások, kulcsrakész rendszerek telepítése. Ez vállalati tanácsadást, üzleti és információs folyamatok felmérését, informatikai rendszer bevezetését, telepítését, oktatását, betanítását, testre szabását, követését, karbantartását, összefoglalva kulcsrakész átadását jelenti.

rtxt

    A cégek, intézmények számára egyre fontosabb, hogy új informatikai rendszereiket úgy vezessék be, hogy azok illeszkedjenek a korábbiakhoz, s a már meglévõ rendszereik kapcsolódását is megoldják. A rendszerintegráció lehetõvé teszi, hogy a cégeken belül egységes informatikai környezet alakuljon ki. A NetQuality Kft. tapasztalataival, és folyamatos szakemberképzésével képes arra, hogy a legjobb megoldást nyújtsa, és átláthatóvá, egységessé tegye ügyfelei részére az informatikai rendszereiket.

net

    Nagykiterjedésû, bonyolult hálózatok esetén rendkívüli jelentõségû az üzemeltetés és beruházás költségei szempontjából a rendszerterv, és pontos szakszeru tervezés. Megfelelõ hálózati struktúra alkalmazásával jelentõs teljesítménynövekedés érhetõ el.
Vállaljuk UTP, Strukturált UTP és optikai hálózatok kivitelezését. A kivitelezés után mûszeres méréssel ellenõrizzûk a hálózatot, majd dokumentációval, mérési jegyzõkönyvvel ellátva adjuk át.

tech

    Bonyolult feladatok megoldása esetén, különleges szoftver elemeket igénylõ célmegoldások rendszerbe állításakor MCSE és HP ASE mérnökeink segítenek a megoldásban, akár most kérje támogatásunkat.

haz

    A szállítás költségeit áraink tartalmazzák Budapest 50 kilométeres körzetében. A leszállított berendezést üzembe helyezzük, a berendezés alapvetõ mûködtetéséhez szükséges ismereteket a felhasználóknak átadjuk.